2013. szeptember 20., péntek

Lujzus-ságok

Sikerült egy geckós didből varrt Lujzus csatos hordozót megkaparintanom :) :) Előtte próbáltam Lujzus MT is, hogy segítsen a döntésben!
Bár ezek a csatosok nem a legolcsóbb fajták, de azt hiszem abszolút megérik az árukat! Hihetetlen kényelmesek, ölelősek. Mivel betört kendőből varrja Lujzus, így jól felveszi  a baba alakját, megtámasztja ott ahol kell :) Természetesen a terpesz szélessége állítható, így biztosítva, hogy a baba lába a legoptimálisabb pozicíót vehesse fel :) Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy a terpesze. Felvenni pikk-pakk lehet, így akik nem akarnak kendőt kötni, ez egy jó alternatíva lehet...
Mind az MT-t, mind a csatost csak ajánlani tudom!

Szerencsém volt megvenni egy Lujzus gyémántsávoly kendőt is! Ez is csodaszép, nagyon jó kis kendő. Sajnos hordozni nem tudok vele, mert zsizsik lányomat sehogyan sem tudom batyuba kötni :( De mindenképp csak ajánlani tudom :)

Gladbaby (alis gDiapers)

Ez a gDiapers mintájára varrt kínai verzió. A külső általában szélesebb, mint az angol verzióé, de anyaga szerintem hasonlóan jó. A bele való csónak szintetikusabbnak tűnik, viszont szerintem többet kibír. mint az angol verzió. A tépője lehet a gyenge pontja a pelenkának, de eddig ezzel sem volt gondom :) Az ára viszont verhetetlen... Kb fele annyiba kerül, mint az angol pelenka. Mégis azt ajánlom, ha valaki ilyen hibrid pelenkát választ, az próbálja ki az eredetit is és ezt is. A bele való betét azonban korántsem olyan jó, mint az eredeti g betét, de hát az eredeti kenderes, ez meg mikorszálas, így igazából nem érdemes összehasonlítani a kettőt :)