2014. március 7., péntek

Új kedvenc: BestBottom

Mostanság ez a pelnkák csúcsa nálunk!

Itt is külön PUL külsőről és belepatentolható betétekről ebszélhetünk. Nagyon édes mintás külsők, és szolidabb egyszínű variációk is kaphatóak! Miért szeretjük? Mert könnyen feladható, a betét nem csúszkál el benne, egy külsőt akár 3-4x is vissza lehet adni a gyerekre, csak a betétet kell benne kicserélni! Egyméretes, így elejétől a végéig jó a babára, és combszárnyas! Semmi nem jön ki belőle :)

Többféle betétet is lehet hozzá kapni. Ezeknek van méretezése, hiszen a teljesen összepatentolt külsőbe nem lehet beletuszkolni a legnagyobbaknak való betétet. Így a külső ugyan egyméretes, de a baba életkorának megfelelő betétet lehet bele venni (S, M, L).
A betétek anyaga is többféle lehet. Van staydry nappali, melynek lényege, hogy szárazon tartja a babapopót, mivel a pisit gyorsan bevezeti a betétbe és nem engedi vissza. Nekem ez a kedvencem! Hosszabb útra ideális, akár 5-8 órát is kibír, úgy, hogy közben a babapopó csak minimálisan nedves, a betét viszont tocsog a pisitől :) Lehet venni éjjelre egy vastagabb mikroszálas betétet is bele, melyre ha nem lenne elég önmagában a betét, akkor rá lehet patentolni még egy nappali betétet is :) Nekünk egyelőre viszi az éjjelt a mikrós betét :)
Létezik bele kenderes betét is, melyek jobb nedvszívásúak a mikroszálasoknál. Van nappali változat és van éjjeli is. Ezek a betétek vékonyabbak mikrós társaiknál, így ezekkel lehet a legkisebb csomagot elérni a babapopsin :)

Sajnos ez a pelenkamárka sem elérhető hazánkban, Angliából, USA-ból, Németországból beszerezhető :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése